Tuesday, October 5, 2010

kursus + santai..


Alhamdulillah, dengan keizinan dan kelapangan dariNYA..akhirnya kursus “serta merta” 27 hb sept - 30hb sept  telah Berjaya di tamatkan..pas kursus terus ke pandan jaya, rumah lama yang pernah kusewa hampir setahun. Dapat juga jumpa dgn ayuni, ct dan penyewa baru, liza.
Pagi jumaat, ziarah bekas rakan pejabat, BKP JPS. Wlupun tidak semua yang Berjaya ditemui, tapi Alhamdulillah..sekurang2nya dpt lepaskan rindu. Tak sempat jumpa kak oyah, tuan haji hamid dan big bos..wak jai..ahakss. dan yang paling tak dsangka2, dpt join celebrate bday amalina..dah tua anak bongsu kak oyah tu..hahahaha..
Balik semula ke pandan, amik barang2..berangkat pulak ke kg. Batu muda sentul..terima kasih yg tak terhingga buat mar, fir dan PUTERI izzah yang makin comel dan gebu..heheh..kerana sudi member ruang dan peluang numpang tdo..:). Dan paling best..dpt pi tgk teater kisah mantan PM. Igtkan pas balik negeri takde peluang langsung nak berkunjung ke IB..ma acih ayah ijah…sempat jugak terlena seketika dalam panggung tu.,huuhuh. Org sebelah rupanya pun terlena sekali..ahakss.
 
to Puan Simpleshida (ss) dan suami, wani &mama, sirat, umar & mujahid..tengkiu banyak2 di atas kelapangan masa dan $$ yang diberikan..rasa sangat terharu..specially to ss, TAHNIAH dan TAHNIAH. Semoga kekal ke akhir hayat dan dkurniakan zuriat soleh &solehah..mewarisi keanggunan dan keperibadian unggul uminya..
Insyaallah, ada peluang & kesempatan yg diberikan olehNYA…kita jumpa lagi. Terasa sayang dgn jalinan ukhwah yang terjalin, moga kekal selamanya..




3 OKT 2010, MH 2660_8.25AM

1 comment:

  1. sempat jugak jumpe k.yati~
    semakin comel berbaju ijau~ hehe

    ReplyDelete